Aphogee Keratin & Green Tea Shampoo - 355ml

(0 reviews)
minus plus
Levertijd wordt berekend...
Kom je er niet uit & heb je vragen?
We zijn beschikbaar van ma t/m vrij van 10:00 tot 17:00.
Neem contact met ons op :)
Snel naar
Details

Aphogee Keratin & Green Tea Shampoo is een haarverzorgingsproduct dat speciaal is samengesteld om het haar te reinigen en tegelijkertijd te voorzien van keratine en groene thee-extracten. Hier is een beschrijving van dit product:

  1. Keratine Infusie: Deze shampoo bevat keratine, een structureel eiwit dat van nature in het haar aanwezig is. Het toevoegen van keratine aan de shampoo kan helpen bij het versterken en herstellen van beschadigd haar. Keratine helpt de haarstructuur te verbeteren, waardoor het haar er gezonder uitziet en aanvoelt.

  2. Groene Thee-Extracten: Het product is verrijkt met groene thee-extracten. Groene thee staat bekend om zijn antioxidante eigenschappen en kan helpen bij het beschermen van het haar tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het kan ook bijdragen aan het bevorderen van een gezonde hoofdhuid.

  3. Reinigende Formule: Aphogee Keratin & Green Tea Shampoo heeft waarschijnlijk een reinigende formule die vuil, overtollige oliën en productresten effectief verwijdert, waardoor het haar schoon en fris aanvoelt.

  4. Geschikt voor Dagelijks Gebruik: Afhankelijk van de formulering kan deze shampoo geschikt zijn voor dagelijks gebruik of als onderdeel van een regelmatige haarverzorgingsroutine.

Meer informatie
EAN 015228135403
Kleur/ Soort Keratin & Green Tea Shampoo
Haar Soort
Afro/Kroes Haar , Mixed Haar
Haar Type
Beschadigd Haar, Breekbaar Haar
Merk Aphogee
Inhoud 355 ml
Reviews
Kom je er niet uit & heb je vragen?
We zijn beschikbaar van ma t/m vrij van 10:00 tot 17:00.
Neem contact met ons op :)