Betaalmethodes

Wij willen dat je veilig en met plezier winkelt bij DoubleFOnline en daarom gebruiken wij alleen betaalsystemen die gebruik maken van de meest betrouwbare systemen. Hieronder vind je alle mogelijke betaalmethoden binnen Nederland/België en andere Europese landen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past. 

 

iDEAL (Nederland)

Veilig en gemakkelijk, betalen via iDEAL. Deze optie kun je kiezen als je via jouw bank internetbankiert. Wanneer u bij betaalmethode kiest voor iDEAL en daarna uw bank selecteert, wordt u doorverbonden naar het inlogscherm van uw bank en de beveiligde omgeving die u gewend bent bij uw bank. 

 

Bancontact /Mister Cash (België)

Bancontact (Mister Cash) is speciaal voor onze belgische klanten die bij ons bestellen. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.

 

Achteraf betalen: Billink (Binnen Nederland & België)

Via Billink kun je nu ook makkelijk achteraf betalen! Het werkt heel simpel; je plaatst je bestelling en kiest voor achteraf betalen met Billink. Vervolgens vul je de gegevens in die Billink nodig heeft om de bestelling af te kunnen ronden. Als alles goed is gegaan krijg je daarna het pakketje thuis gestuurd en kun je genieten van je pakketje. Als je tevreden bent krijg je vanuit Billink een factuur die betaald dient te worden binnen het gestelde termijn. Retourneren is ook geen probleem. De factuur wordt aangepast aan de artikelen die je ook daadwerkelijk houdt.

 

Achteraf betalen: Afterpay (Binnen Nederland & België)

Via Afterpay kun je nu ook achteraf betalen bij DoubleFOnline.nl. Het werkt simpel: je plaatst je bestelling en kiest voor achteraf betalen. Vervolgens vul je de gegevens in die Afterpay nodig heeft om de bestelling af te kunnen ronden. Als alles goed is gegaan krijg je daarna het pakketje thuis gestuurd. Als je tevreden bent krijg je vanuit Afterpay een factuur die betaald dient te worden binnen het gestelde termijn. Retourneren is ook geen probleem. Als je de producten terugstuurt, wordt de factuur verwijderd binnen Afterpay. 

Bestel je voor de eerste keer bij Afterpay? Dan kun je tot €50-€75 bestellen bij Afterpay. Afterpay moet jou eerst leren kennen als klant en is daarom gevoelig met een hoog factuurbedrag. Ben je al bekend bij Afterpay? Dan kun je voor maximaal voor €350 bestellen bij een DoubleFOnline.nl.

Afterpay kost €0,99 extra! (Billink achteraf betalen is gratis)

Soms lukt het niet om af te rekenen met Afterpay en dat kan de volgende redenen zijn: 

  • Te veel openstaande facturen in uw Afterpay account
  • Naam/adresgegevens zijn onjuist of verkeerd gespeld (naam zonder trema)
  • U bent jonger dan 18 jaar

 

PayPal (Wereldwijd)

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Als je met PayPal betaalt, blijven je gegevens altijd privé. Naast je gegevens beschermen we ook je aankopen! Dus als je niet ontvangt wat je hebt besteld, kun je het aankoopbedrag terugkrijgen.

 

SOFORT Banking (Duitsland)

Speciaal en alleen voor onze Duitse klanten! Met een SOFORT transactie vindt er een directe overschrijving plaats waarbij je als consument gebruik maakt van de vertrouwde gegevens van het eigen internetbankieren. Door middel van 4 simpele stappen kun je nu met SOFORT banking bij ons op een veilige en gemakkelijke manier betalen:

  • Selecteer het land en de bank waarmee je de betaling willt verrichten.
  • Je wordt doorverbonden naar het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Meld je aan met de gegevens voor internetbankieren. Bevestig de overschrijving met pincode of kaartlezer.
  • Hierna ontvang je een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling op DoubleFOnline.nl

 

Creditcard (Wereldwijd)

Je kunt met creditcard (VISA, Mastercard of Maestro) direct betalen, een snelle en veilige betalingsmogelijkheid.

 

Apple Pay (iOS gebruikers)

Apple Pay is voor onze Iphone & ipad liefhebbers. Heb jij een Iphone en/of Ipad en heb jij je betaalkaart gekoppeld met je apparaat? Dan kun je gemakkelijk betalen met Apple Pay! Klik 2 keer op je power-button en je kunt gemakkelijk met face-id of toegangscode gemakkelijk je bestelling betalen!