Betaalmethodes

Wij willen dat je veilig en met plezier winkelt bij DoubleFOnline en daarom gebruiken wij alleen betaalsystemen die gebruik maken van de meest betrouwbare systemen. Hieronder vind je alle mogelijke betaalmethoden binnen Nederland/België en andere Europese landen terug, zodat je de betaalmethode kunt kiezen die het beste bij je past. 

 

iDEAL (Nederland)

Veilig en gemakkelijk, betalen via iDEAL. Deze optie kun je kiezen als je via jouw bank internetbankiert. Wanneer u bij betaalmethode kiest voor iDEAL en daarna uw bank selecteert, wordt u doorverbonden naar het inlogscherm van uw bank en de beveiligde omgeving die u gewend bent bij uw bank. 

 

Bancontact /Mister Cash (België)

Bancontact (Mister Cash) is speciaal voor onze belgische klanten die bij ons bestellen. Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.


PayPal (Wereldwijd)

Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Als je met PayPal betaalt, blijven je gegevens altijd privé. Naast je gegevens beschermen we ook je aankopen! Dus als je niet ontvangt wat je hebt besteld, kun je het aankoopbedrag terugkrijgen.

 

SOFORT Banking (Duitsland)

Speciaal en alleen voor onze Duitse klanten! Met een SOFORT transactie vindt er een directe overschrijving plaats waarbij je als consument gebruik maakt van de vertrouwde gegevens van het eigen internetbankieren. Door middel van 4 simpele stappen kun je nu met SOFORT banking bij ons op een veilige en gemakkelijke manier betalen:

  • Selecteer het land en de bank waarmee je de betaling willt verrichten.
  • Je wordt doorverbonden naar het login-gedeelte van het beveiligde betalingsformulier. Meld je aan met de gegevens voor internetbankieren. Bevestig de overschrijving met pincode of kaartlezer.
  • Hierna ontvang je een bevestiging van de overschrijving en/of bevestiging van de bestelling op DoubleFOnline.nl

 

Creditcard (Wereldwijd)

Je kunt met creditcard (Visa, Mastercard of American Express) direct betalen, een snelle en veilige betalingsmogelijkheid.

 

Achteraf betalen: Afterpay (Binnen Nederland & België)

Via Afterpay kun je nu ook achteraf betalen bij DoubleFOnline.nl. Het werkt simpel: je plaatst je bestelling en kiest voor achteraf betalen. Vervolgens vul je de gegevens in die Afterpay nodig heeft om de bestelling af te kunnen ronden. Als alles goed is gegaan krijg je daarna het pakketje thuis gestuurd. Als je tevreden bent krijg je vanuit Afterpay een factuur die betaald dient te worden binnen het gestelde termijn. Retourneren is ook geen probleem. Als je de producten terugstuurt, wordt de factuur verwijderd binnen Afterpay. 

Bestel je voor de eerste keer bij Afterpay? Dan kun je tot €50-€75 bestellen bij Afterpay. Afterpay moet jou eerst leren kennen als klant en is daarom gevoelig met een hoog factuurbedrag. Ben je al bekend bij Afterpay? Dan kun je voor maximaal voor €350 bestellen bij een DoubleFOnline.nl.

Soms lukt het niet om af te rekenen met Afterpay en dat kan de volgende redenen zijn: 

  • Uw bestelling is onder de €25 (excl verzendkosten)
  • Te veel openstaande facturen in uw Afterpay account
  • Naam/adresgegevens zijn onjuist of verkeerd gespeld (naam zonder trema)
  • U bent jonger dan 18 jaar

 

Apple Pay (IOS gebruikers)

Apple Pay is voor onze Iphone/Ipad liefhebbers. Heb jij een Iphone/Ipad en heb jij je betaalkaart gekoppeld met je apparaat? Dan kun je gemakkelijk betalen met Apple Pay! Klik 2 keer op je power-button en je kunt gemakkelijk met face-id of toegangscode gemakkelijk je bestelling betalen. 

 

Google Pay (Android gebruikers)

Met Google Pay kan je gemakkelijk contactloos betalen of aankopen doen in apps of online. 


Overboeking (Binnen EU)

Kies je voor deze optie, dan word je via onze site naar de beveiligde pagina van het betaalplatform van Multisafepay geleid. Hiermee betaal je gegarandeerd veilig en snel. Je gegevens blijven veilig en beschermd voor externe partijen.

Let op: maak het bedrag niet over naar de bankrekening van DoubleFOnline.nl, maar naar de bankrekening van Multisafepay. Deze bankrekening krijg je te zien in het bestelproces.

 

*AfterPay voert voor www.doublefonline.nl het volledige achteraf betaalproces uit bij totaal bedragen boven de €25. Dit betekent dat u een betaaloverzicht van AfterPay via de AfterPay App kunt inzien en betalen. Met de AfterPay App regelt u dit veilig en heel eenvoudig op je smartphone. In de online omgeving MijnAfterPay kunt u uw betaaloverzichten vanaf uw computer of tablet beheren. AfterPay houdt u op de hoogte via push notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor u klaar staat.

U kunt bij www.doublefonline.nl achteraf betalen tot een bedrag van €250. Als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay dan kunt u betalen tot een bedrag van € 350. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement.

Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun u natuurlijk uw bestelling betalen met een andere betaalmethode. De kosten voor het gebruik van Afterpay bedragen €1,99 per bestelling. U kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar AfterPay