Verzenden & Bezorgen

Bij DoubleFOnline.nl verzenden wij de pakketten met de vervoerder PostNL, dit voor slechts €4,95 en zelfs geheel kosteloos als u boven de €50,- besteld. Wij leveren snel, bij de producten staat de exacte levertijd vermeld, doorgaans is dit op werkdagen voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Wij verzenden ook naar België voor slechts €5,50 en geheel kosteloos als u boven de €50,- besteld, levertijd is nog steeds 1 werkdag, maar hou rekening metdan 2 werkdagen. Rest van Europa rekenen wij ook verzendkosten en dat ziet u dan in de checkout pagina.

Wanneer je niet thuis bent als jouw bestelling wordt bezorgd, dan wordt je pakketje bij de buren of bij een dichtsbijzijnde PostNL afhaalpunt gebracht. PostNL doet niet meer aan briefjes in de brievenbus, maar ze mailen de klanten waar ze het pakketje hebben achtergelaten. Na 7 dagen wordt je pakketje automatisch teruggestuurd naar ons en krijg je je verzendkosten helaas niet meer terug. 

 

Kan ik mijn bestelling afhalen in Barneveld?

Yes! Het is mogelijk uw bestelling bij ons afhaalpunt aan de Energieweg 4 te Barneveld af te halen. Als u dit wenst kunt u deze optie selecteren tijdens het bestelproces. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling klaarstaat bij DoubleFOnline Barneveld. Vervolgens kunt u de bestelling van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 17.00 uur komen ophalen.

 

Wat te doen bij een foutieve verwerking van de levering?

Heb je een verkeerde levering ontvangen, of is er iets mis gegaan, neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar: info@doublefonline.nl. Onze medewerkers helpen je graag om de beste oplossing met je te bespreken.

 

Wie bezorgt mijn pakketje? 

Wij werken samen met pakketvervoerder: PostNL en ook in heel Europa :)

 

Kan ik mijn pakketje laten afleveren bij een PostNL-afhaalpunt?

Ja zeker! U kunt tijdens het bestellen bij de checkout pagina aangeven of u het wilt laten afleveren bij een PostNL Afhaalpunt in de buurt. De verzendkosten zijn in Nederland €4,50 & voor België €4,75

 

Wat gebeurd er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

PostNL biedt het pakket 1 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je niet thuis? Dan laat PostNL via de mail weten waar ze je pakketje hebben afgeleverd. Meestal is dat bij de buren of bij een afhaalpunt van PostNL bij u in de buurt. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het PostNL afhaalpunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar DoubleFOnline.nl.

 

Kan ik mijn bezorging wijzigen als het onderweg is? 

Helaas kunt u dat niet meer wijzigen. U kunt wel in PostNL app in de avond of vroeg in de ochtend kijken of u het afleverlocatie kunt wijzigen en meestal kunt u kiezen uit: bij buren afleveren, op een afgesproke locatie of bij een afhaalpunt bij u in de buurt die u zelf kunt kiezen. Wij kunnen dat helaas niet meer wijzigen voor u.

 

Binnen hoeveel dagen moet ik een melding maken als mijn pakket kwijt is geraakt?

U moet binnen 14 dagen na bestelmoment contact met ons opnemen om een onderzoek te laten starten bij PostNL. Doet u het later? Dan kunnen wij helaas geen onderzoek meer starten en moeten wij de track&trace aanhouden als bevestiging van levering.

 

Ik heb geen e-mail ontvangen met een traceernummer. Wat nu?

Het kan zijn dat deze e-mail in je spambox is beland. Is dat niet het geval? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Om je zo snel mogelijk te helpen, willen we je vragen om je bestelnummer bij de hand te houden.

 

Wat zijn de verzendkosten? 

Nederland

Verzendmethode

 Bestelwaarde

 Bezorgkosten

 Levertijd

 PostNL

 Tot € 49,99

 € 4,95 

 1 werkdag

 PostNL (Afhaalpunt)

 Tot € 49,99

 € 4,50

 1 werkdag

 PostNL

 Vanaf € 50,-

 Gratis 

 1 werkdag

België

Verzendmethode

 Bestelwaarde

 Bezorgkosten

 Levertijd

 PostNL

 Tot € 49,99

 € 5,50

 1-2 werkdagen

 PostNL (Afhaalpunt)

 Tot € 49,99

 € 4,75 

 1-2 werkdagen

 PostNL

 Vanaf € 50,-

 Gratis 

 1-2 werkdagen