Verzenden & Bezorgen

Bij DoubleFOnline.nl verzenden wij de pakketten met de vervoerder DHL, dit voor slechts €4,95 en zelfs geheel kosteloos als u boven de €50,- besteld. Wij leveren snel, bij de producten staat de exacte levertijd vermeld, doorgaans is dit op werkdagen voor 17:00uur besteld de volgende dag in huis. Wij verzenden ook naar België voor slechts €5,95 en geheel kosteloos als u boven de €50,- besteld, levertijd is dan doorgaans 1-2 werkdagen. Rest van Europa rekenen wij wel verzendkosten en dat ziet u dan in de checkout pagina.

Wanneer je niet thuis bent als jouw bestelling wordt bezorgd, dan laat de postbode een briefje achter. Je kunt dan ofwel een nieuwe bezorg afspraak maken met DHL, het wordt bij de buren bezorgd of DHL probeert de volgende werkdag of zaterdag nog een keer het pakket bij je te bezorgen. Indien je ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, heb je 1 week de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het leveradres. Na 1 week wordt het pakket teruggestuurd naar DoubleFOnline.nl.

 

Kan ik mijn bestelling afhalen in Barneveld?

Yes! Het is mogelijk uw bestelling bij ons afhaalpunt aan de Energieweg 4 te Barneveld af te halen. Als u dit wenst kunt u deze optie selecteren tijdens het bestelproces. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling klaarstaat bij DoubleFOnline Barneveld. Vervolgens kunt u de bestelling van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 17.00 uur komen ophalen.

 

Wat te doen bij een foutieve verwerking van de levering?

Heb je een verkeerde levering ontvangen, of is er iets mis gegaan, neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar: info@doublefonline.nl. Onze medewerkers helpen je graag om de beste oplossing met je te bespreken.

 

Wie bezorgt mijn pakketje? 

Wij werken samen met pakketvervoerder: DHL. In belgië worden alle pakketjes overgedragen aan Bpost. Onze Hand Tied Weave haren versturen wij met PostNL.

 

Kan ik mijn pakketje laten afleveren bij een afhaalpunt?

Ja zeker! U kunt tijdens het bestellen bij de checkout pagina aangeven of u het wilt laten afleveren bij een DHL servicepunt in de buurt. De verzendkosten zijn: €4,75!

 

Wat gebeurd er met mijn pakket als ik niet thuis ben?

DHL biedt het pakket 1 keer aan op het door jou aangegeven adres. Ben je niet thuis? Dan laat DHL een kaartje achter waar het is afgeleverd. Meestal is dat bij de buren of bij een servicepunt bij u in de buurt. Je hebt 7 dagen de tijd om jouw pakket op te halen bij het DHL servicepunt. Na deze 7 dagen wordt het pakket teruggestuurd naar DoubleFOnline.nl.

 

Kan ik mijn bezorging wijzigen als het onderweg is? 

Helaas kunt u dat niet meer wijzigen. U kunt wel de DHL app downloaden en in de avond of vroeg in de ochtend kijken of u het aflverlocatie kunt wijzigen en meestal kunt u kiezen uit: bij buren afleveren, op een afgesproke locatie of bij een servicepunt bij u in de buurt die u zelf kunt kiezen. Wij kunnen dat helaas niet meer wijzigen voor u.

 

Binnen hoeveel dagen moet ik een melding maken als mijn pakket kwijt is geraakt?

U moet binnen 14 dagen na bestelmoment contact met ons opnemen om een onderzoek te laten starten bij DHL. Doet u het later? Dan kunnen wij helaas geen onderzoek meer starten en moeten wij de track&trace aanhouden als bevestiging van levering.

 

Ik heb geen e-mail ontvangen met een traceernummer. Wat nu?

Het kan zijn dat deze e-mail in je spambox is beland. Is dat niet het geval? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Om je zo snel mogelijk te helpen, willen we je vragen om je bestelnummer bij de hand te houden.

 

Wat zijn de verzendkosten? 

Nederland

Verzendmethode

 Bestelwaarde

 Bezorgkosten

 Levertijd

 DHL

 Tot €49,99

 €4,95 

 1 werkdag

 DHL

 Vanaf €50,-

 Gratis 

 1 werkdag

België

Verzendmethode

 Bestelwaarde

 Bezorgkosten

 Levertijd

 DHL

 Tot €49,99

 €5,95 

 2 werkdagen

 DHL

 Vanaf €50,-

 Gratis 

 2 werkdagen