Verzending & bezorging

 

Bij DoubleFOnline.nl verzenden wij de pakketten met de vervoerder DHL, dit voor slechts €4,95 en zelfs geheel kosteloos als u boven de €50,- besteld. Wij leveren snel, bij de producten staat de exacte levertijd vermeld, doorgaans is dit op werkdagen voor 17:00uur besteld de volgende dag in huis. Wij verzenden ook binnen naar Belgie en Duitsland voor slechts €5,95 & €6,95 en ook geheel kosteloos als u boven de €50,- besteld, levertijd is dan doorgaans 1-2 werkdagen.

Wanneer je niet thuis bent als jouw bestelling wordt bezorgd, dan laat de postbode een briefje achter. Je kunt dan ofwel een nieuwe bezorg afspraak maken met DHL, het wordt bij de buren bezorgd of DHL probeert de volgende werkdag of zaterdag nog een keer het pakket bij je te bezorgen. Indien je ook bij de tweede bezorging niet thuis bent, heb je 1 week de tijd om het pakket op te halen bij een afhaalpunt in de buurt van het leveradres. Na 1 week wordt het pakket teruggestuurd naar DoubleFOnline.nl.

 

Afhalen bij DoubleFOnline Barneveld

Het is mogelijk uw bestelling bij ons afhaalpunt aan de Energieweg4 te Barneveld af te halen. Als u dit wenst kunt u deze optie selecteren tijdens het bestelproces. U ontvangt van ons een bevestiging per e-mail zodra uw bestelling klaarstaat bij DoubleFOnline Barneveld. Vervolgens kunt u de bestelling op werkdagen tussen 10.00 - 17.00 uur komen ophalen.

 

Wat te doen bij een foutieve verwerking van de levering?

Heb je een verkeerde levering ontvangen, of is er iets mis gegaan, neem dan contact op met onze klantenservice door te mailen naar: info@doublefonline.nl. Onze medewerkers helpen je graag om de beste oplossing met je te bespreken.

 

Wie bezorgt mijn pakketje? 

Wij werken samen met pakketbedrijf: DHL. In belgië worden alle pakketjes overgedragen aan Bpost.

 

Kan ik het ook laten afleveren bij een afhaalpunt?

Ja zeker! U kunt tijdens het bestellen bij de checkout pagina aangeven of u het wilt laten afleveren bij een DHL servicepunt in de buurt. De verzendkosten zijn: €4,75!