Wacht a.u.b...

Artikel is toegevoegd!

Verder winkelen Naar kassa en afrekenen
Verder winkelen
Naar kassa en afrekenen
  • ✓ +25.000 Producten
  • ✓ Gratis bezorging >50
  • ✓ Betaal na ontvangst
  • ✓ Snelle levering
  • ✓ 100.000+ tevreden klanten
BAG (0)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Geen producten geselecteerd.

Double F Spaarsysteem

Voor al onze vaste klanten, hebben wij een uniek spaarprogramma om u te bedanken voor uw vertrouwen in ons bedrijf. Elke keer als u bij ons komt winkelen, wordt u beloond met punten die later weer ingewisseld kunnen worden voor kortingen op uw volgende aankoop. Punten sparen kunt u niet alleen met winkelen maar ook met het verwijzen van vrienden naar onze site, onze producten delen op Social Media of het achterlaten van een product review
 
Maak een klanten account aan en spaar voor leuke kortingen op onze site! 

Bestellingen

Bij elke aankoop die u doet op onze website wordt u beloond met Beauty Points, deze kunt u weer inwisselen bij uw volgende bestelling op onze site..
Earn Points

Beauty Points te verdienen:

€1 = 1 Beauty Points 
Spend Points

Beauty Points uit te geven:

20 Beauty Points  = €1,00
 

Hoe verdient u nog meer punten?

Om te laten zien hoeveel we onze trouwe klanten koesteren, kunt u dus punten verdienen op meer manieren dan alleen bij de aankoop van uw favoriete producten.
Sign Up

10 Beauty Points

Door een klanten account aan te maken
Write a Review

5 Beauty Points

Door het schrijven van een product review
Newsletter

10 Beauty Points

Door u in te schrijven voor onze newsletter
Birthday

20 Beauty Points 

Op uw verjaardag
Membership

20 Beauty Points 

Voor elk jaar dat u bij ons klant bent
Write a Review

10 Beauty Points

Refereer een vriend of vriendin

Vaak gestelde vragen:

Hoe verdien ik Bonus Beauty Points?
Om punten te verdienen moet u eerst een klanten account aanmaken op onze website. Schrijf u eerst in en begin met het sparen van punten! Punten sparen kan je door aankopen te doen op onze site of door speciale actie's zoals hier boven beschreven staan.  
Hoe kan ik Beauty Points uitgeven?
U kunt uw punten bij elke bestelling uitgeven op onze site. Op de Checkout pagina vind u een speciaal gedeelte waarmee u uw punten kunt inwisselen. Let wel op dat u eerst ingelogd moet zijn om punten te kunnen inwisselen en u maar 75% van uw puntensaldo kan inwisselen op een bestelling. 
Hoe verdien ik punten met het schrijven van een product review?
Extra Beauty Points zijn ook te verdienen met het schrijven van product reviews. Voor elk geschreven review belonen wij u met extra Beauty Points. Nadat u een review geschreven heeft gaan wij uw review controleren, zodra uw review door ons is goedgekeurd worden de extra Beauty Points bijgeschreven op uw klanten account. Let op dat u per week maximaal 5 reviews kunt schrijven!  
Hoe vaak mag ik producten delen op Social Media?
U mag zo veel producten delen op Social Media als u maar wilt, let wel op dat u alleen voor de eerste 10 keer punten Beauty Points ontvang door het delen op social media.
Hoe werkt het jaarlijks belonen?
Voor elk jaar dat u bij ons klant bent belonen wij u met extra Beauty Points, dit voor 3 jaar lang!  
Zijn er ook uitzonderingen?
U kunt geen punten inwisselen als u gebruik gaat maken van een speciale kortingscode of actie! U kunt alleen maar punten inwisselen als u ooit eeen aankoop bij ons hebt gedaan. 
Hoe lang zijn mijn punten geldig?
Uw beauty punten zijn 1 jaar geldig en verlopen automatisch als ze binnen 1 jaar niet worden uitgegeven. U ontvangt 7 dagen voor verloop nog een reminder van ons systeem  
Meld u aan!