Bestelling niet ontvangen of verkeerd artikel geleverd?

Heb je je bestelling niet ontvangen of heb je een verkeerd artikel ontvangen? Neem contact op met onze klantenservice en wij zorgen ervoor dat je bestelling en/of het juiste artikel zo snel mogelijk wordt opgestuurd.

Heb je een klacht?

Niet tevreden of is er iets mis gegaan? Onze excuses hiervoor! We willen dit graag voor je oplossen:

  • Neem contact met ons op per e-mail: info@doublefonline.nl of telefoon: 085-4858558. Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 10:00 en 17:00.
  • Wij streven er naar binnen 1 à 2 werkdagen met een passende oplossing te komen. Uiterlijk binnen 7 dagen ontvang je van ons een inhoudelijke reactie.
  • Je kan bij ons terecht voor productklachten, maar ook klachten over service en/of levering.

Onze gegevens zijn:

Double F Online
Energieweg 4
3771NA, Barneveld
+31 (0)85-4858558
info@doublefonline.nl 

Niet tevreden over onze klachtenafhandeling?

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@doublefonline.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.