Over DoubleFOnline.nl

DoubleFOnline.nl: It’s all about Beauty!


DoubleFOnline.nl bestaat sinds 2016 en is opgericht in het kippendorpje: Barneveld. DoubleFOnline.nl is een professionele webshop voor al uw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers, huishoudelijk en haarproducten met meer dan 10.000+ producten! Wij staan garant voor een goede service en producten met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Elke week krijgen wij nieuwe producten binnen die wij online plaatsen op onze webshop, zodat wij voor de klant meer assortiment hebben om uit te kiezen. Bij ons bent u altijd verzekerd van een geweldige assortiment, de laagste prijzen en gemakkelijk/veilig online betalen op onze webshop! Boven de €50 betaalt u GEEN verzendkosten in Nederland & België! 

Double F Cosmetica B.V is in 2002 begonnen als een kleine drogist met een kleine kraam op de markt. Na aantal jaren zijn er nog meer kramen bij gekomen, wat uitkwam op 4 kramen. In het jaar 2009 werd de eerste vestiging geopend in het kippendorpje Barneveld. Double F groeide hard in de lopende jaren en besloten we in 2015 om nog een vestiging te openen in het mooie Amersfoort. Wij zagen dat vele klanten van ons spullen op de post wilden hebben en vaak gevraagd was om een online webshop te openen en daarom besloten we in 2016 een online webshop te lanceren genaamd: DoubleFOnline.nl.

Nadat de webshop live kwam, werd het een succes en gingen we kijken naar verbeteringen om nog meer klanten te trekken over heel Nederland en zelfs België! In 2017 besloot DoubleFOnline.nl over te gaan naar een nieuw systeem, zodat het voor de klant steeds makkelijker werd om te bestellen en ons meer te focussen in het online wereld en na 2 maanden kwam eindelijk onze verbeterende webshop online en gingen we knallen. Het online shoppen werd steeds populairder en bekender, dat we het steeds drukker kregen in onze magazijn dan in de winkels.

In 2020 & 2021 hebben wij besloten om onze winkels dicht te gooien, vanwege de enorme drukte van onze webshop en geen tijd/liefde meer kunnen geven aan de winkels. Wij hebben daarom gelijk onze magazijn een flinke boost gegeven: van 300m2 naar een grote bedrijfspand van 1000m2! In dit pand verwerken wij al onze orders voor particulieren in NL/EU en natuurlijk ook aan onze B2B klanten die met pallets vervoerd worden!

 

DoubleFOnline.nl is aangesloten bij Webwinkelkeur. Hét webwinkelkeurmerk van Nederland. Met WebwinkelKeur laat je zien dat je te vertrouwen bent en weet de consument dat ze bij ons veilig kunnen winkelen!