IT'S ALL ABOUT BEAUTY!

Double F Cosmetica is al ruim 12 jaar een begrip in Barneveld.

Op onze online shop kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Meer dan +15.000 producten in ons assortiment!

In 2002 begonnen met een kleine kraam en zo uitgegroeid naar een winkel in 2009 in Barneveld. Later de jaren waren we groter en groter geworden en werd het tijd voor een online shop waar onze klanten van ver af af ook bij ons kunnen bestellen. In April 2015 heeft Double F Cosmetica een online shop gelanceerd genaamd: Double F Online! In 2017 besloot Double F Online een over te gaan naar een nieuw systeem, zodat het voor de klant steeds makkelijker wordt om te bestellen. Zo kwam Double F Online in April 2017 met een nieuw/verbeterende online shop en sindsdien werd de naambekendsheid van Double F steeds groter en groter. Na 3 jaar dacht Double F weer een stapje hoger te gaan en besloot daarom om een nieuw design te realiseren. Dat betekent gemakkelijker maken voor de klant, maar ook duidelijke uitstraling. Zo kwam Double F Online in December 2020 met een nieuw design en elke dag zijn we bezig om onze online shop beter/gemakkelijker te maken voor de klant!

Wij staan garant voor een goede service en producten met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons ben je altijd verzekerd van een geweldig, groot assortiment. Van A-merken haarverzorging tot aan voetverzorging voor een zeer lage prijs!

DoubleFOnline.nl is aangesloten bij Webwinkelkeur. Wij zijn een goedgekeurde webshop door: