IT'S ALL ABOUT BEAUTY !

Double F Cosmetica is al ruim 11 jaar een begrip in Barneveld.

Op onze online shop kan je terecht voor al jouw drogisterij, cosmetica, parfum, nagel, afro, kappers en haar-producten. Meer dan +20.000 producten in ons assortiment!

In 2002 begonnen met een kleine kraam en zo uitgegroeid naar een winkel in 2009 in Barneveld. Later de jaren waren we groter en groter geworden en werd het tijd voor een online shop waar onze klanten van ver af af ook bij ons kunnen bestellen. In April 2015 heeft Double F Cosmetica een online shop gelanceerd genaamd: Double F Online! In 2017 besloot Double F Online een over te gaan naar een nieuw systeem, zodat het voor de klant steeds makkelijker wordt om te bestellen. Zo kwam Double F Online in April 2017 met een nieuw/verbeterende online shop en sindsdien werd de naambekendsheid van Double F steeds groter en groter. Na 3 jaar dacht Double F weer een stapje hoger te gaan en besloot daarom om een nieuw design te realiseren. Dat betekent gemakkelijker maken voor de klant, maar ook duidelijke uitstraling. Zo kwam Double F Online in December 2020 met een nieuw design en elke dag zijn we bezig om onze online shop beter/gemakkelijker te maken voor de klant!

Wij staan garant voor een goede service en producten met een scherpe prijs/kwaliteitverhouding. Bij ons ben je altijd verzekerd van een geweldig, groot assortiment. Van A-merken haarverzorging tot aan voetverzorging voor een zeer lage prijs!

SERVICE VAN DOUBLE F ONLINE

RUIM ASSORTIMENT

SNELLE LEVERING

UITSTEKENDE SERVICE

MAKKELIJK EN SNEL BETALEN

Wij bieden een zeer groot assortiment aan drogisterij, cosmetica, haarverzorging, pruiken en haarextensions aan. Wij kopen vaak grote partijen op, waardoor wij met zeer scherpe aanbiedingen werken! 

Wij begrijpen natuurlijk dat als je iets gekocht hebt je hier ook zo snel mogelijk van wil genieten! Wij zorgen ervoor dat we jouw paket zo snel mogelijk bij onze vervoerder aanbieden. 

Service vinden wij het meest belangrijke aan een online aankoop en daarom staat onze klantenservice op werkdagen van 10:00-17:00 altijd voor je klaar voor vragen, klachten en/of suggesties! 

Wij maken gebruik van het beste en nieuwste online systeem en betaalmethodes, waardoor jij makkelijk, snel en vooral zeer veilig je producten kan zoeken, bestellen en natuurlijk betalen.  

DIT ZEGGEN ANDERE KLANTEN OVER ONS:

Peter Berends, Eindhoven 

Samantha Bouchra, Amsterdam

Carla van Rijn, Arnhem 

"Super snelle levering! Volgende dag al in huis, netjes verpakt. Ook leuk dat er extra samples toegevoegd waren. Zeer tevreden."

"Heb mijn bestelling snel kunnen plaatsen en afrekenen. Mijn pakketje kreeg ik snel en het was goed verpakt met piepschuim."

"scherpe prijzen en goede aanbiedingen. Zeer content met mijn scheermesjes, deze zijn nergens meer verkrijgbaar."

CONTACT GEGEVENS 

Adres 

Telefoon 

E-mail

Whatsapp

Energieweg 4, 3771NA Barneveld

(Ophaaladres voor bestellingen)

085-4858558

info@doublefonline.nl

085-4858558