Retourneren & garantie

U heeft het recht om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@doublefonline.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Enkele voorbeelden wanneer de verzendkosten niet worden terugbetaald: 

Komt uw bestelling retour, vanwege een foutieve adres en/of toevoeging, dan betalen wij het betaalde bedrag van het product terug. Verzendkosten worden NIET terugbetaald. 

Komt uw bestelling retour, omdat het product niet naar verwachting is, dan betalen wij het betaalde bedrag van het product terug. Verzendkosten worden NIET terugbetaald.

Komt uw bestelling retour, omdat u het niet bij uw gekozen ophaalpunt heeft afgehaald, dan betalen wij het betaalde bedrag van het product terug. Verzendkosten worden NIET terugbetaald.

 

Wat te doen bij een verkeerde levering?

Heb je een verkeerde levering ontvangen, dan is dit natuurlijk enorm vervelend en willen wij dit gelijk zo snel mogelijk voor je oplossen. Neem dan contact op met onze klantenservice via mail: info@doublefonline.nl of telefoonnummer/whatsapp: 085-4858558

Onze medewerkers helpen je graag verder en lossen dit probleem direct met je op!

 

Wat te doen bij een defect product binnen de garantieperiode?

Op (bijna) alle elektronische apparaten heeft u 1 jaar garantie. Stuur het defecte product retour met een kopie van uw factuur en het ingevulde retourformulier. 

Geen garantie op: Gillette, Oral-B, Scholl & Phillips! 

 

Hoe een product retourneren dat niet bevalt?

Heeft u online een product aangeschaft bij Double F en het voldoet niet aan uw verwachtingen? Stuur het product dan naar ons terug. U dient het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren (hiervoor geldt de datum van ontvangst die bekend is bij de post). Het product moet in verkoopbare staat zijn. De kosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening van de koper.

Na ontbinding zal Double F het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening. 

 

Product wel of geen plastic folie seal? 

Heeft een product gekregen waar geen plastic folie seal eromheen zit? Dan betekent dat uw product uit een doosje of plastic folie van 3, 6 of 12 stuks vandaan kwam. Als iemand 1 stuk bestelt, zijn wij genoodzaakt om uw product uit het doosje/plastic folie eruit te halen en zonder seal/doos aan u te leveren. Sommige producten hebben een plastic folie seal, maar er kunnen ook producten tussen zitten waar geen plastic folie seal erom heen zit en die komen uit een kartonnen doosje of een plastic folie waar meer in zit. Wij kopen in grote hoeveelheden en daarom worden er kartonnen doosjes of in plastic folies naar ons opgestuurd vanuit de groothandel. 

Producten zijn NOOIT gebruikt en/of getest!

 

Welke producten kan ik niet retourneren?

Enkele uitsluitingen voor retourzendingen zijn verbruiksartikelen die al geopend zijn, pruiken en haarextensions waar de verzegeling (gouden lint of oranje seal tag) van verbroken is of die al gedragen zijn en uit de verpakking gehaald zijn en hygiëne artikelen zoals: scheerapparaten, tandenborstels en alles wat in aanraking komt met lichaamsholten en lichaamssappen en producten die bederfelijk zijn en dus houdbaarheidsdatum hebben. Deze producten kunt u NIET retourneren. 

 

Stuur het product retour met een kopie van de aankoopfactuur:

 

DoubleFOnline.nl
t.a.v. Retouren & Garanties
Energieweg 4
3771NA Barneveld

 

Staat je vraag er niet bij of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice. 

Geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 - 17:00