Retourneren & Garantie

Retourneren:

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor eigen rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren en terugbetalen. Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier (zie einde algemene voorwaarden).

Double F vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij DoubleF aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. DoubleF gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument

Wat te doen bij een verkeerde levering?

Heeft u een verkeerde levering ontvangen, neemt u dan contact op met onze klantenservice via mail; info@doublefonline.nl; of telefoonnummer: 033-4666923  Onze medewerkers helpen u graag verder en lossen dit probleem direct met u op.

Wat te doen bij een defect product binnen de garantie periode?

Op alle elektronische producten heeft u tenminste 2 jaar garantie. Stuur het defecte product retour met een kopie van uw factuur en het ingevulde retourformulier.

Stuur het product samen met de formulieren retour naar:

DoubleF Cosmetica
Kamp 8
3811AR Amersfoort

Download hier het retourformulier

Vergeet niet het pakket voldoende te frankeren!

Retourzendingen die ongefrankeerd of onvoldoende gefrankeerd naar DoubleF worden gestuurd, worden niet door ons geaccepteerd. Tevens raden we u aan om het pakket te verzekeren. U bent namelijk zelf aansprakelijk voor de retourzending. Uw klacht wordt binnen drie dagen na ontvangst in behandeling genomen en opgelost.

Hoe een product retourneren dat niet bevalt?

Heeft u online een product aangeschaft en het voldoet niet aan uw verwachtingen? Stuur het product dan naar ons terug. U dient het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren (hiervoor geldt de datum van ontvangst die bekend is bij de post.). Het product moet in verkoopbare staat zijn. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na ontbinding zal DoubleF het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op uw rekening.

Welke producten kan ik niet retourneren?

Enkele uitsluitingen voor retourzendingen zijn verbruiksartikelen die al geopend zijn, pruiken en haarextensions waar de verzegeling (gouden lint of oranje seal tag) van verbroken is of die al gedragen zijn en uit de verpakking gehaald zijn. Deze producten kunnen niet worden geretourneerd.

Stuur het product retour met een kopie van uw aankoopfactuur en het ingevulde retourformulier naar:

DoubleF Cosmetica
Kamp 8
3811AR Amersfoort

Staat uw vraag er niet bij of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer: 033-4666923  of per e-mail: info@doublefonline.nl.