PUNTEN SPAREN DOE JE ZO BIJ DOUBLE F ONLINE:

Voor al onze vaste klanten, hebben wij een uniek spaarprogramma om u te bedanken voor uw vertrouwen in ons bedrijf. Elke keer als u bij ons komt winkelen, wordt u beloond met punten die later weer ingewisseld kunnen worden voor kortingen op uw volgende aankoop. Punten sparen kunt u niet alleen met winkelen, maar ook met het aanmelden op onze nieuwsbrief en een productreview achterlaten!
 
Maak een klanten account aan en spaar voor leuke kortingen op onze site!

WANNEER ONTVANG JE PUNTEN?

Bij elke aankoop die u doet op onze website wordt u beloond met Beauty Points, deze kunt u weer inwisselen bij uw volgende bestelling op onze site..

Beauty points te verdienen

Beauty points uit te geven

Voor elke euro wat u op onze site uitgeeft krijgt u 1 Beauty Point

50 Beauty Points staat gelijk aan €1 die u weer op onze site kan besteden

HOE VERDIEN JE NOG MEER PUNTEN?

Maak een account aan

Schrijf een product review

Aanmelden nieuwsbrief

10

Beauty Points

5

Beauty Points

10

Beauty Points

MEEST GESTELDE VRAGEN:

Hoe verdien ik Bonus Beauty Points?

Om punten te verdienen moet u eerst een klanten account aanmaken op onze website. Schrijf u eerst in en begin met het sparen van punten! Punten sparen kan je door aankopen te doen op onze site of door speciale actie's zoals hier onder beschreven staan.

Hoe kan ik Beauty Points uitgeven?

U kunt uw punten bij elke bestelling uitgeven op onze site. Op de Checkout pagina vind u een speciaal gedeelte waarmee u uw punten kunt inwisselen. Let wel op dat u eerst ingelogd moet zijn om punten te kunnen inwisselen. U kunt 75% van uw puntensaldo inwisselen op uw bestelling. 

Hoe verdien ik punten met het schrijven van een product review?

Extra Beauty Points zijn ook te verdienen met het schrijven van product reviews. Voor elk geschreven review belonen wij u met extra Beauty Points. Nadat u een review geschreven heeft gaan wij uw review controleren, zodra uw review door ons is goedgekeurd worden de extra Beauty Points bijgeschreven op uw klanten account. Let op dat u per week maximaal 5 reviews kunt schrijven! 

Zijn er ook uitzonderingen?

U kunt geen punten inwisselen als u gebruik gaat maken van een speciale kortingscode of actie! U kunt alleen maar punten inwisselen als u ooit een aankoop bij ons hebt gedaan. 

Hoe lang zijn mijn punten geldig?

Uw beauty punten zijn 1 jaar geldig en verlopen automatisch als ze binnen 1 jaar niet worden uitgegeven. U ontvangt 7 dagen voor verloop nog een reminder van ons systeem :)